Caninus

Anti aging i blefaroplastika

Anti aging i Blefaroplastika

antiaging-icon-w

Blefaroplastika

Blefaroplastika je korekcija kapaka kojom se koriguju promjene na gornjim i/ili donjim vjeđama, a izvodi se kao samostalna operacija ili u sklopu drugih zahvata na licu kao npr. podizanje obrva ili facelift. Nakon uspješne blefaroplastike lice i oči dobivaju svježi, mladenački izgled. Nestaje težina u očima. Mogu se izolovano korigovati samo gornji kapci ili zajedno gornji i donji. Operacijom se otklanja višak kože na kapcima, masne vrećice na kapcima i bore u području vjeđa.

Blefaroplastikom se ne koriguje položaj obrva, tamni podočnjaci i bore oko očiju. Upravo iz tog razloga, a koristeći naše dugogodišnje iskustvo s različitim nehirurškim i hirurškim tretmanima, individualno savjetujemo naše klijente o najboljim rješenjima u njihovom slučaju.

Anti-Age tretmani

Kako nam tijelo stari, tako usporava proizvodnja prirodnih bjelančevina i drugih spojeva. Posljedica toga razvoj je simptoma kao što su manje i veće bore na licu, debljanje, umor i smanjena kvaliteta kože. Uz to, godine stresa i izloženosti vremenskim i drugim uslovima u okolini čine ljudsko tijelo sve ranjivijim.

Sa starenjem se gubi i mladenački izgled, što ljudima može ozbiljno ugroziti samopouzdanje. Međutim, zahvaljujući najnovijim kozmetičkim tretmanima, sada je moguće ukloniti i liječiti simptome starije dobi, što vam daje mlađi izgled i osjećaj veće vitalnosti.

Mi nudimo kompletan niz postupaka protiv starenja. On obuhvata tretmane kao što su botox, koji izravnava sitne bore, dermalni fileri za krupnije bore, zatim piling lica, te podizanje i učvršćivanje kože za sveukupno pomlađeni izgled.

Društvene mreže

Poslednje objave sa bloga